Teden restavracij se vrača od 11. do 20. oktobra 2024, ko bodo ljubiteljem kulinarike po vsej Sloveniji ponudili priložnost, da okusijo vrhunsko gastronomijo po dostopnih cenah.
V tem obdobju bo sodelovalo več kot 100 restavracij, kjer bodo kuharski mojstri pripravili posebne menije, oblikovane iz lokalnih in sezonskih sestavin.
Cena menija je zasnovana glede na kakovost restavracije, ocenjene s t.i. srčki – cena menija se začne pri 24 evrih za restavracije z enim srčkom, medtem ko bodo v restavracijah z dvema ali več srčki cene znašale 26 ali 30 evrov.
Rezervacije možne TUKAJ.
Letošnja jesenska izdaja Tedna restavracij prinaša kar osem novih restavracij, ki bodo prvič sodelovale v tem priljubljenem kulinaričnem dogodku. Med novimi restavracijami so nekatere že uveljavljene v slovenskem gastronomskem svetu, kar obeta izjemna kulinarična doživetja. Tokrat se bodo dogodku premierno pridružile naslednje restavracije: JAZ by Ana Roš, Hiša Franko – restavracija z izjemno mednarodno prepoznavnostjo pod vodstvom ene najboljših kuharskih mojstric na svetu. |
Vir: the-slovenia.com
Foto: Instore