Brina je že v otroštvu z babičino pomočjo osvojila skrivnosti odlične goveje juhe, pri desetih preučila prvo kuharsko knjigo, kasneje pa svojo strast do kuhanja predano poglabljala ter pridobivala znanja in izkušnje. Šolala se je na londonski Akademiji Gordona Ramsayja in se izpopolnjevala na 15 različnih tečajih kuhanja. Svoje znanje in nove recepture je preverila tudi na tekmovanjih – zmagala je na natečaju Nov okus Ljubljane, z izvrstnimi jedmi in kreativnostjo pa je navdušila tudi v oddaji MasterChef Slovenija.
Spar To Go Brinina skleda je pravi gurmanski obrok, ki ponuja razkošje okusov. Skleda je sestavljena iz kus kusa, koščkov manga in dimljenega lososa, obdana s sladkasto svežim prelivom iz manga, koruze, peteršilja, oljčnega olja in limoninega soka. Sestavljeno solato s korenjem in edamamejem pa bogati kremasta omaka iz sirnega namaza in bučnega olja ter sok rdeče pese. Za popolno teksturo in aromo je skleda na koncu posuta s hrustljavimi koščki ocvrte čebule.
»Pri ustvarjanju svoje sklede sem želela doseči popolno ravnovesje med svežino in globino okusov, med lahkotnostjo in hranljivostjo, med klasičnimi sestavinami in drzno inovativnostjo. Sestavine, ki sem jih izbrala so tiste, ki jih tudi sama obožujem in jih pogosto uporabljam v svojih jedeh. Navdušuje me njihova barvitost, svežina in predvsem element presenečenja – ko skledo premešaš, se barve prelivajo in okus se popolnoma razvije,« je povedala Brina. Skledo priporoča vsem, ki si želijo lahkotnega, a nasitnega obroka.
Brinina skleda se pridružuje šestim izdelkom Spar To Go, ki so nastali v sodelovanju z vplivnežema Andrejem Pavličevićem in Niko Krmec. Trije izdelki iz njune linije so letos februarja prejeli naziv Najbolj inovativno živilo leta 2025. To so Spar To Go Hot Champ skleda, Spar To Go Champ solata in Spar To Go Nikina bovla. Kupci lahko vse izdelke vplivnežev najdejo na oddelkih Spar Hitroteke v trgovinah Spar in Interspar.
Vir/Foto: Spar