Altar je nastal leta 2017 in bo dopolnil znanje in izkušnje v podjetju Lesaffre in njihove tehnologije za povečanje zmogljivosti skupine pri inovacijah na področju fermentacije in mikroorganizmov, so sporočili iz podjetja.
"Pri Lesaffru nas žene neomajno prepričanje v neskončne možnosti fermentacije. Zaradi neverjetnega potenciala mikroorganizmov vidimo fermentacijo kot transformativno rešitev za prehranjevanje številčnejšega svetovnega prebivalstva na varnejši, bolj zdrav in bolj trajnosten način. Kot vodilni v bioinženiringu in bioprocesih seveda postavljamo raziskave, razvoj in inovacije kot jedro našega uspeha. Velika zavezanost raziskavam in razvoju odraža naše poslanstvo," je povedal Brice-Audren Riché, izvršni direktor v podjetju Lesaffre.
Prevzem je del strategije podjetja za povečanje naložb v inovacije in razvoj, da bi še bolje izpolnjevali potrebe strank. Zahvaljujoč novi tehnologiji bodo v Lesaffru lahko izboljšali kakovost svojih izdelkov, pravijo v podjetju.
Lesaffre med vodilnimi na področju kvasovk in fermentacije Skupina Lesaffre je že 170 let vodilni globalni lidetr med podjetji na področju fermentacije in kvasovk, kjer načrtujejo, proizvajajo in tržijo inovativne rešitve za pekarstvo, izboljšanje okusa prehrane, medicino in farmacijo ter industrijsko biotehnologijo. Iz družinskega podjetja, ustanovljenega v severni Franciji leta 1853, je Lesaffre zrasel v mednarodno in multikulturno družbo z velikim svetovnim ugledom, ki je zavezana k samozavestnemu poslovanju in ki iz dneva v dan nenehno vlaga v potencial svojih zaposlenih ter inovativne tehnologije za iskanje novih rešitev za potrebe svojih strank. Skupina Lesaffre zaposluje več kot 11000 ljudi 96 nacionalnosti na vseh kontinentih sveta in dosega promet v višini več kot 2,7 milijarde evrov letno, vključno z več kot 40% prometom na razvijajočih se trgih. |
Vir: InStore
Foto: Lesaffre/Ludovic Sauvage