Projekta so se lotili samostojna podjetnica Vesna Plavić, ki je prostor najela, mesar Dejan Kosir ter oče in sin, Sašo in Matic Duh.
Ponujajo sveže meso slovenskega, domačega porekla, na policah pa lahko kupci izbirajo tudi med ponudbo izdelkov lokalnih pridelovalcev, kot so: jogurti, mleko, sir, skuta, med, sendviči itd..
Odprli so jo v praznih prostorih nekdanje mesnice na Zelenjavnem trgu.
Ena izmed glavnih značilnosti Naše mesnice je, da prodajajo izključno meso, ki izvira iz slovenske, domače reje, kar zagotavlja visoko kakovost in svežino mesnih izdelkov. Še posebej izpostavljajo, da v mesnici vsak dan pripravljajo tople malice, ki so zelo priljubljene med obiskovalci.
Ena izmed posebnosti mesnice je tudi ta, da lahko stranke izberejo katerikoli kos svežega mesa, ki jim ga spečejo na žaru in ga odnesejo domov skupaj s prilogo, pečenim krompirjem, pomfrijem ali krompirčkom s slanino in sirom.
Vsak konec tedna Pirančane čaka v novi mesnici 'vikend specialiteta'.
Vir: www.regionalgoriska.si
Foto: Posnetek zaslona Facebok