Na festivalu bodo palačinke pripravljali chefi Marin Medak, Petra Jelenić in Robert Hromalić, od katerih se bodo udeleženci lahko naučili pripraviti popolno maso za palačinke, izbrati prave dodatke in ustvariti najboljšo kombinacijo okusov.
Na festivalu se lahko udeleženci pomerijo v peki in metanju palačink v zrak. Za najmlajše so organizirane ustvarjalne »palačinka art« delavnice, kjer se najmlajši od slaščičarskih animatorjev učijo okrasiti palačinke.
V parku Rougemarin bo potekala »Super babička dirka«, kjer bodo babice pokazale svoje znanje peke palačink.
Zabava bo vključevala predstave, kot sta žongliranje z ognjem in akrobacije s svetlečimi hula hoop obroči.
Odpiralni čas parka Rougemarin med festivalom je od ponedeljka do četrtka od 17.00 do 23.00, petek od 17.00 do 24.00, sobota od 10.00 do 24.00 in nedelja od 10.00 do 23.00.
Vir/Foto: Zagreb.info