Da bi okrepili svoj center za raziskave in razvoj v Singapurju, bo podjetje vložilo sredstva v podporo različnih vlog, od kuharjev do inženirjev in strokovnjakov za razvoj izdelkov, so zapisali v izjavi za javnost.
To bo podjetju omogočilo spodbujanje inovacij na področjih, kot so raziskave za nadomestne beljakovine, trajnostno embalažo in digitalno transformacij.
S podporo EDB in drugih vladnih agencij bo Nestlé R&D sodeloval z lokalnimi podjetji, vključno z zagonskimi ter malimi in srednje velikimi podjetji, pri inovacijah in uporabi novih tehnologij za proizvodnjo trajnostnih izdelkov in rešitev.
"Naš center za raziskave in razvoj v Singapurju že več kot 40 let igra glavno vlogo pri razvoju izdelkov in tehnologij za jugovzhodno Azijo in po vsem svetu za znane blagovne znamke Nestléja. Partnerstvo z EDB potrjuje našo zavezanost, da Singapur postane globalno središče za inovacije in tehnologijo," je dejal Guglielmo Bonora, direktor Nestlé R&D Singapur.
Singapur, ki se nahaja v osrčju jugovzhodne Azije, je v odličnem položaju za ustvarjanje inovativnih izdelkov, ki združujejo bogato kulinarično dediščino in nove prehrambene trende.
"Naš center za raziskave in razvoj omogoča hitro testiranje in lansiranje izdelkov, kar spodbuja trajnostno rast v Singapurju in drugod," je dejal Rajat Kumar Jain, generalni direktor Nestlé Singapur.
Center za raziskave in razvoj Nestlé v Singapurju so ustanovili leta 1980, zaposluje pa več kot 200 ljudi in pomembno prispeva k inovacijam za globalne blagovne znamke podjetja, kot so: Milo, Nescafé, Starbucks, Blue Bottle Coffee in KitKat.
Vir: InStore
Foto: Nestle