IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 08.07.2020 || V Gorenju razvojni center za kuhalne in pomivalne aparate skupine Hisense  |  Nove (regijske) revije InStore tudi na spletu  |  Mlekarna Celeia v poletje s svežino Kraljičinega jogurta  |  Blagovna znamka: "Naše najboljše", se je predstavila  |  Aldi v partnerstvu s Plantonom preprečuje klanje moških piščancev  |  GSK in PMI skupaj v proizvodnjo cepiva za Covid-19  |  Kmetijska zadruga Agro-MV iz Sivca bo gradila sušilnico   |  Albert Heijn prevzema Jumbo Heerschap prodajalne  |  Nemčija lani največja evropska izvoznica čokolade  |  Iščejo (naj) inovativno jed iz topinamburja in štrbonclja  |  Raziskava: "E-prodaja živil bo letno rasla za 23 odstotkov"  |  Tikveš na tekmovanju Citadelles du Vin osvojil štiri zlate medalje  |  Hofer donira 5000 evrov v podporo otroškega tabora  |  Pridelek ekološko pridelanega sadja v 2019 manjši kot v 2018  |  Uber za 2,35 milijarde evrov kupuje dostavno službo Postmates  |  Okrogla miza o mobilizaciji evropskega podeželja  |  V Kragujevcu postavili prvi reciklomat  |  Barcaffè z Aljo Horvat pripravil posebne skodelice za kavo  |  Trgovec Kam včeraj odprl nov market v glavnem mestu  |  Kappa Star Limited povečal delež v Krašu na več kot 30%  |   ||
   

Slovenija: Žito predstavlja nov kruh Zlato zrno

01.06.2020
Izpod izkušenih rok Žitovih pekov prihaja novkruh Zlato zrno. V prepoznavni obliki srca ljubitelje kruha razvaja s prefinjenim okusom, ki ga zagotavlja posebna kombinacija predkuhanih mok, praženih orehovih jedrc in sončničnih semen ter masla. Ustvarjen je z mislijo, da vam polepša dan. Saj veste, po kruhu se dan pozna.
 
 
Pregrešno dobremu Ajdovemu kruhu z orehi, ki v obliki ajdovega zrna in z dodatkom orehov razveselijo tudi najbolj zahtevne okuse, se je pridružil nov kruh Zlato zrno. Skrivnost njegovega božanskega okusa je v posebnem receptu.
 
Vanj so združeni kuhana pšenična in koruzna moka, za zlato rumeno barvo pa dodan durum zdrob. Za dodatno svežino poskrbijo krompirjevi kosmiči in poseben postopek izdelave. Kruh vsebuje tudi maslo, orehova jedrca in pražena sončnična semena, ki so vidna v njegovi aromatični in gosti sredici ter dajo kruhu posebno odličen in poln okus.
 
Sredico skriva hrustljavo rustikalna skorja, bogato posipana s praženimi sončničnimi semeni. Kruh je ročno izdelan v Žitovi pekarni, kjer ga peki s skrbjo in ljubeznijo zamesijo v življenje.


Nazaj
 


 
 
 
back to top