IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 02.07.2020 || Danes Slovensko - hrvaški spletni poslovni forum in B2B  |  Cromaris v juniju ustvaril rekordno prodajo  |  UPS objavil 18.trajnostno poročilo  |  Deset let od prodaje Droge Kolinska Atlantic Grupi   |  EU bo danes odprla mejo za 15 tretjih držav; na seznamu ni ZDA  |  L'Oreal bo besedo "whitening" zamenjal z "glow"  |  Netto gradi prvo trajnostno trgovino  |  Tesco (tokrat) pripravljen na cenovno "vojno" z diskonterji   |  Vrednost e-trgovine naj bi letos narasla čez 100 milijard evrov  |  Beyond Meat prodrl na Kitajsko, pleskavice v trgovinah Freshippo  |  Od danes predsedovanje tria: Nemčije, Portugalske in Slovenije, Svetu EU  |  Uvozili več kot 10.600 ton več sira, kot so ga proizvedle slovenske mlekarne  |  Kutinova jezna zaradi zapiranja trgovin manjših krajih  |  Mariborskega župana bo predstavljalo vino Renski rizling 2016  |  Poljska vlada razmišlja o prevzemu (kake) trgovine na drobno   |   Na tržaški tržnici zasegli 140 kilogramov kapesant  |  Nove (regijske) revije InStore tudi na spletu  |  Nizozemska prepoveduje e-cigarete z okusom manga in jagode  |  Odlagališča odpadkov so preveč polna  |  ČZS želi vsem državam članicam EU podariti slovenski čebelnjak  |   ||
   

Slovenija: Zajtrk je nov Žitov kruh

15.10.2019
Za zajtrk se prileže košček odličnega kruha. Zajtrk kruh je nastal s to mislijo v Žitu. Narejen je iz surovin tradicionalnega slovenskega zajtrka. Tako združuje tradicijo, inovativnost in domač okus, ter potrošnikom v privlačni obliki kifeljca prinaša okusen začetek dneva. Zaželeli pa si ga boste zagotovo tudi za malico ali večerjo.

Ta dnevno svež kruh je pripravljen iz surovin tradicionalnega slovenskega zajtrka – mleka, masla, medu in koškov jabolčni krhljev in ima prepoznavno obliko kifeljca. Odlikuje ga rustikalna, hrustljava skorjica rjavkaste barve s prečnimi zarezami.
 
Sredica kruha je gosta, sočna in z vidnimi delci semen in koščki jabolk. Kruh je pripravljen po postopku dolgotrajne fermentacije in vsebuje kislo testo ter najbolj kakovostne sestavine.
 
Tako gre za izvrsten izdelek, ki združuje tradicijo, inovativnost ter domač okus. 

Zajtrk kruh lahko postrežete še posebej z maslom, medom in jabolki. Ni pa odličen le kot kruh za tradicionalni slovenski zajtrk, prileže se tudi ob slanih dodatkih. Kruh namreč ni sladek, je le polnega okusa, zato je primeren za številne kombinacije jedi.
 
Zaradi svojega okusa in videza pa se razlikuje od vseh drugih kruhov na trgu. Zajtrk kruh je tako odličen za vse, ki si želijo domačega okusa slovenske hrane, pa tudi za gurmane, ki cenijo kakovost in inovativne izdelke.

Nazaj
 


 
 
 
back to top