IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 21.11.2019 || Mariborska občina v prevzem celotne osrednje tržnice   |  Jumbo odprl že drugo trgovino v Belgiji  |  Ana Roš ambasadorka UNWTO  |  V veljavi trgovinski sporazum med EU in Singapurjem  |  General Mills iz svojih izdelkov umika natrij  |  Lidl v Valencii in Barceloni omogočil dostavo v eni uri  |  Požeška Budimka prodana za 212 milijonov dinarjev  |  Odprti novi trgovini Idee v Podgorici  |  McMillon: "Walmart lahko izgine v trenutku"  |  Nestlé prvič predstavil poslovanje v BiH  |  Rastoder ustanavlja letalsko družbo   |  Nagrado Best Buy Award v kategoriji napolitank je prejel Manner  |  Leclerc kupuje trgovine Casina  |  Carrefour našel (starega) kupca za splet  |  14. Vrh slovenskega gospodarstva na GZS  |  Skupščina Petrola 12.decembra o reviziji poslov   |  GEFCO dobavitelj embalaže za Airbus  |  Prijave za CEO Summit Beograd revije InStore - 4. december 2019  |  30.novembra ponovno odprtje mariborske trgovine Zelena japka  |  Hrana ni za tjavendan je projekt Lidla in Ekošole   |   ||
   

Slovenija: Zajtrk je nov Žitov kruh

15.10.2019
Za zajtrk se prileže košček odličnega kruha. Zajtrk kruh je nastal s to mislijo v Žitu. Narejen je iz surovin tradicionalnega slovenskega zajtrka. Tako združuje tradicijo, inovativnost in domač okus, ter potrošnikom v privlačni obliki kifeljca prinaša okusen začetek dneva. Zaželeli pa si ga boste zagotovo tudi za malico ali večerjo.

Ta dnevno svež kruh je pripravljen iz surovin tradicionalnega slovenskega zajtrka – mleka, masla, medu in koškov jabolčni krhljev in ima prepoznavno obliko kifeljca. Odlikuje ga rustikalna, hrustljava skorjica rjavkaste barve s prečnimi zarezami.
 
Sredica kruha je gosta, sočna in z vidnimi delci semen in koščki jabolk. Kruh je pripravljen po postopku dolgotrajne fermentacije in vsebuje kislo testo ter najbolj kakovostne sestavine.
 
Tako gre za izvrsten izdelek, ki združuje tradicijo, inovativnost ter domač okus. 

Zajtrk kruh lahko postrežete še posebej z maslom, medom in jabolki. Ni pa odličen le kot kruh za tradicionalni slovenski zajtrk, prileže se tudi ob slanih dodatkih. Kruh namreč ni sladek, je le polnega okusa, zato je primeren za številne kombinacije jedi.
 
Zaradi svojega okusa in videza pa se razlikuje od vseh drugih kruhov na trgu. Zajtrk kruh je tako odličen za vse, ki si želijo domačega okusa slovenske hrane, pa tudi za gurmane, ki cenijo kakovost in inovativne izdelke.

Nazaj
 


 
 
 
back to top