IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 11.12.2018 || Lidl trgovino št. 55 odpira ta četrtek v Ilirski Bistrici  |  Esselunga v Milanu odprla trgovski center prihodnosti  |  Tesco začel z velikimi cenovnimi akcijami (beri znižanji)   |  Znani finalisti za nagrade Effie Slovenija  |  Trgovci zaradi protestov izgubili že milijardo evrov  |   Prodaja se Žitkova lastnina mlina   |  V prazničnem decembru se povprečno zredimo za dva kilograma  |  Unilever investira v razvoj pralne kapsule brez plastike  |  Kosovo namerava manjkajoče blago iz Srbije in BiH nadomestiti s proizvodi iz regije  |  Colruyt z novim letom uvaja nočne izmene  |  Iz Agrokorja neuradno sporočajo, da zaenkrat ne razmišljajo o prodaji Konzuma  |  NA KRATKO: Veliki svetovni trgovci...  |  Podjetnik leta Peter Pišek direktor podjetja Pišek & HSF Logistics   |  Edeka: "Lastne blagovne znamke pred A znamkami!“  |  Domače vpliva na izbiro pri spletnem nakupovanju  |  Pohorska kavarna kot prvi gostinski lokal znotraj (največje) Lidlove trgovine  |  Plodine se zanimajo za prevzem Konzuma  |  Predsednik upravnega odbora Coca-Cole postaja James Quincey  |  Zlatna džezva odslej tudi v trgovinah E.Leclerc  |  Euromonitor: "Domači izdelki pridobivajo na račun tujih"  |   ||
   

Slovenija: Začenja se jesenski Teden restavracij

12.10.2018
Po vsej Sloveniji se danes začenja jesenski Teden restavracij, ko vrhunske restavracije ponudijo posebne sezonske menije po enotni ceni. V deveti izvedbi bosta sodelovali 102 restavraciji, od tega 13 prvič.
 
Dobrote bo okušalo več kot 45.000 ljudi.

Restavracije bodo v sklopu Tedna restavracij do prihodnje nedelje ponujale menije z najmanj tremi hodi, pri katerih bo poudarek na svežih lokalnih dobrotah. Cena menijev pri vseh ponudnikih bo 18 evrov.

Letošnja Tedna restavracij - poleg jesenske ima projekt tudi spomladansko izvedbo - sta v znamenju pozdrava iz kuhinje, zato bo tudi tokrat na tem delu menija še več poudarka.

Osnova za vabilo gostilnam in restavracijam k sodelovanju so ocene, zato v projektu sodelujejo le tiste, ki ustrezajo posebnemu merilu kakovosti.

Nazaj
 


 
 
 
back to top