IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Nedelja, 21.10.2018 || P&G ob rasti dobička in nespremenjenih prihodkih znižal napoved  |   Še štirje dnevi do 4. FMCG Summit-a revije InStore v Zagrebu   |  V Konzumu razmišljajo o vstopu na makedonski trg  |  Ljubljanske mlekarne povečujejo izvoz  |  Novo poslovalnico Lidla v Hočah odpirajo v četrtek, nato še eno v Melju  |   Ljubljanske mlekarne pripravile akcijo za blagovno znamko Alpsko (VIDEO)  |  Ministrica s predstavniki živilsko-predelovalne industrije o stanju v panogi  |  Končal se je 25. Zlati boben v Portotožu  |  Opel in Vauxhall obnavljata 4PL partnerstvo z Gefcom  |  Lidl zaključil preventivno-izobraževalne delavnice o prometu  |  Walmart uvaja vozičke z merilcem srčnega utripa?  |  Hofer o pomenu pravilne uporabe defibrilatorja  |  Dan slovenske hrane in tradicionalni slovenski zajtrk letos 16. novembra  |  E. Leclerc se pogaja za prevzem hipermarketov Géant Casino   |  Trgovci na 12. Strateški konferenci o trajnostnem krožnem poslovnem modelu v trgovini  |  Na Brdu poteka 12. Strateška konferenca o trgovini  |  Fundacija Coca-Cola s posebnim mejnikom  |  Skupini Špica in IBCS sta napovedali strateško "Alianso treh morij"  |  Na tekmovanju najboljših pic zmagala veganska  |  Pivac v Ravči gradi nove proizvodne hale za pršutarno  |   ||
   

Slovenija: Začenja se jesenski Teden restavracij

12.10.2018
Po vsej Sloveniji se danes začenja jesenski Teden restavracij, ko vrhunske restavracije ponudijo posebne sezonske menije po enotni ceni. V deveti izvedbi bosta sodelovali 102 restavraciji, od tega 13 prvič.
 
Dobrote bo okušalo več kot 45.000 ljudi.

Restavracije bodo v sklopu Tedna restavracij do prihodnje nedelje ponujale menije z najmanj tremi hodi, pri katerih bo poudarek na svežih lokalnih dobrotah. Cena menijev pri vseh ponudnikih bo 18 evrov.

Letošnja Tedna restavracij - poleg jesenske ima projekt tudi spomladansko izvedbo - sta v znamenju pozdrava iz kuhinje, zato bo tudi tokrat na tem delu menija še več poudarka.

Osnova za vabilo gostilnam in restavracijam k sodelovanju so ocene, zato v projektu sodelujejo le tiste, ki ustrezajo posebnemu merilu kakovosti.

Nazaj
 


 
 
 
back to top