IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 21.10.2020 || Strateška konferenca o trgovini TZS in EF ob 10.uri prek spleta  |  Oktobrska (93.) številka revije InStore tudi na spletu  |  Zastoj v pogajanjih o brexitu ostaja  |  Počivalšek: "Gospodarstvo je zgled odgovornega ravnanja"  |  InStore Srbija 29. oktobra organizira “FMCG Brand Forum ONLINE” z govorniki neposredno iz studia   |  Trgovci zaradi policijske ure prilagajajo delovni čas  |  Prihodnost v gojenju kulturnih rastlin s slano vodo?  |  Monstat: "V mleku vedno več maščobe"  |  Koding Gorska – prva tovarna v regiji z "zeleno" proizvodnjo  |  Blagovna znamka KitKat praznuje 85 let  |  Podelili Petine nagrade za najboljše veganske izdelke   |  ZANIMIVOST: Goveja juha v steklenici  |  Perutnina Ptuj v Bački Topoli gradi nove hleve   |  Andrej Dean novi predsednik uprave Belja plus  |  Konzum in Uber predstavljata skupno storitev dostave živil  |  Zaradi pandemije uvaja najstrožje ukrepe v Evropi  |  X5 Retail kmalu s "hard" diskont verigo  |  Zenica z dvema novima trgovinama  |  Dnevnik:"V destilacijo sedem milijonov litrov vina"  |  Preskrba s hrano med epidemijo po zagotovilih ministrstva ni ogrožena  |   ||
   

Slovenija: Začel se je teden sladke Istre

21.09.2020
Od danes do nedelje na več lokacijah v slovenski Istri v sklopu Tedna Sladke Istre 11 slaščičarn, gostiln, restavracij in barov ponuja sladki meni. 
 
V tem času je ponekod ugodnejši tudi nakup sladkih izdelkov. Na ta način so se organizatorji Sladke Istre prilagodili razmeram zaradi covida-19 in poskrbeli, da se lahko sladokusci sladkajo nekoliko drugače.

Cene sladkih menijev se gibajo od 4,5 do 13 evrov, v sklopu menija pa je mogoče naročiti različne sladice s tipičnimi istrskimi sestavinami, kot so fige, kakiji, sivka, oljčno olje in refošk ter malvazija, seveda v kombinaciji s sladkimi vini slovenske Istre in drugimi sladkimi pijačami, so zapisali v Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper

Tako se lahko vsi sladokusci lahko tudi letos nekoliko drugače sladkajo.
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top