IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 23.09.2020 || Kitajski CCCC s svilno potjo prek Trsta moti Američane  |  Gostinski lokali se bodo zapirali prej, priporočeno delo od doma  |   Hofer nadaljuje "sceno" s plesnim natečajem   |  InStore Srbija 29. oktobra organizira "FMCG Brand Forum ONLINE"   |  Puklavec Family Wines: "Čas je za letošnji vinski mošt"  |  Jutri razglasitev "Naj mladinskega startupa"  |  Sejem Agra konec tedna tudi v živo  |  Zakulisje slovenskih prejemnic Michelinovih zvezdic  |  AB InBev še močnejši - za 190 milijonov evrov odkupili ameriški CBA  |  Za Alibabo bo prihodnje leto začel dostavljati robotski osel  |  Fortenova prejela ponudbe za Ledo plus, Ledo Čitluk in Frikom  |  Priznanje za najboljši med Ludviku Lapu iz Radomelj  |  V Mariboru raste nova (zelena) Lidlova trgovina poleg Europarka  |  Destilarna Beefeater obeležuje 200-letnico obstoja  |  BAT začenja s proizvodnjo v Vranju  |  APK je bolezen, ki povzroča veliko gospodarsko škodo  |  Torkovo glasovanje poslancev za nedeljsko zaprtje trgovin pod drobnogledom SDTS  |   Do konca leta odločitev o (ne)zapiranju trgovin ob nedeljah  |  Velike izgube za svetovni turizem  |  V središču Ljubljane salon kave Qubik Caffe  |   ||
   

ZDA: ZANIMIVOST: Proizvajalec sladoleda Ben&Jerry's s koristnimi nasveti

12.08.2020
Proizvajalec sladoleda  Ben&Jerry's je svojim kupcem podal nekaj skrivnosti pravilnega zamrzovanja sladoleda  in o tem kako ga pravilno hraniti v zamrzovalniku. 

Med drugim so "izdali" dve skrivnosti kako doseči, da je sladoled dalj časa okusen in da zadrži hranilno vrednost. Prva je ta, da ga je treba v zamrzovalniku hraniti pri najboljši temperaturi, ki da je -18, druga pa bolj praktična in zadeva ohranjanje sladoleda potem ko smo ga že načeli.
 
Banjico s preostalo vsebino je po njihovem najbolje obračati kar na glavo in jo tako položiti v hladilnik, da je spodaj zgornji del, ki je bil ob prejšnji uporabi zgoraj. Tako je ob večkratnem zamrzovanju treba škatlo po uporabi stalno obračati, da ostane okus enak... 

Nazaj
 


 
 
 
back to top