IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sobota, 20.10.2018 || Še 5 dni do 4. FMCG Summit-a revije InStore v Zagrebu   |   Ljubljanske mlekarne pripravile akcijo za blagovno znamko Alpsko (VIDEO)  |  Ministrica s predstavniki živilsko-predelovalne industrije o stanju v panogi  |  Opel in Vauxhall obnavljata 4PL partnerstvo z Gefcom  |  Lidl zaključil preventivno-izobraževalne delavnice o prometu  |  Walmart uvaja vozičke z merilcem srčnega utripa?  |  Hofer o pomenu pravilne uporabe defibrilatorja  |  Dan slovenske hrane in tradicionalni slovenski zajtrk letos 16. novembra  |  E. Leclerc se pogaja za prevzem hipermarketov Géant Casino   |  Trgovci na 12. Strateški konferenci o trajnostnem krožnem poslovnem modelu v trgovini  |  Na Brdu poteka 12. Strateška konferenca o trgovini  |  Fundacija Coca-Cola s posebnim mejnikom  |  Skupini Špica in IBCS sta napovedali strateško "Alianso treh morij"  |  Začel se je 25. Zlati boben v Portotožu  |  Na tekmovanju najboljših pic zmagala veganska  |  Pivac v Ravči gradi nove proizvodne hale za pršutarno  |  Novo poslovalnico Lidla v Hočah odpirajo naslednji četrtek, nato še eno v Melju  |  Nestlé zapira tovarno sladoleda v predmestju Pariza  |  Continente letos predstavil že 300 trgovskih znamk  |  Ruski diskonter Torgservis vstopa v Nemčijo  |   ||
   

Norveška: ZANIMIVOST: Kmalu prva podvodna restavracija

18.07.2018
V Lindesnesu na Norveškem načrtujejo prvo podvodno restavracijo po imenu Under, ki jo bodo zgradili naslednje leto.
 
Nahajala se bo pet metrov pod morjem,obdana pa bo z debelimi zidovi, ki naj bi prenesli vse vremenske razmere. Arhitekturni studio Snøhetta je restavracijo projektiral, pred tem že nacionalno Opero in balet ter Bibliotheci Alexandrini v Egiptu, je pa to njihov prvi podvodni projekt.
 
V restavraciji bo prostora za sto ljudi z barom posebej za pitje penine in jedilnico z mizami, ki bodo postavljene pred velikim oknom s pogledom na podvodni svet. Šef kuhinje bo znani kuhar Nicolai Ellitsgaard, poudarek pa seveda na morskih jedeh.
 
Tako boš lahko dobesedno videl ribo ali katero drugo podvodno žival in jo naročil ter umel na mizi, ko bo baš ujeta in pripravljena...

Nazaj
 


 
 
 
back to top