IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Petek, 22.03.2019 || Danes že 150. Odprta kuhna v Ljubljani  |  Čokolada in vino? Zakaj pa ne!  |  Mercator zmanjšal naročila pri družbah pod Agrokorjem  |  Veropoulos v Beogradu odprl prenovljeno trgovino Super Vero  |  Predsednik svetovalnega odbora v skupini Oetker bo Rudolf Schweizer  |  Na svetovni dan poezije lahko kavo "plačate" s pesniškimi verzi  |  Paviljon Čebelji svet odslej v Muzeju Lojzeta Slaka v Mirni Peči  |  Edeka v projekt ekoloških trgovin  |  Walmart praznuje 25 let delovanja v Kanadi  |  Trgovec Tuš lani z manj prihodki in nižjim dobičkom  |  X5 Retail lani zabeležil 10-odstotni tržni delež  |  Delničarji prižgali zeleno luč za ruski prevzem španske verige DIA  |  "Pivara Tuzla" letos v znamenju naložb  |  Vrednost minimalne potrošniške košarice februarja znašala 639 evrov  |  European Food Summit zaprl vrata   |  Računsko sodišče z negativnim mnenjem Občini Ajdovščina glede pridobivanja delnic Mlinotesta  |  Bayerjeva vrednost na borzah pada zaradi afere z (Monsantovim) herbicidom   |  Mercator nadaljuje s poslovanjem po lex Mercator  |  Lahko "poroko" Sainsbury's - ASDA reši milijardno znižanje cen?  |  Metro kitajski del posla prodaja za 1,76 milijarde evrov  |   ||
   

ZDA: Veganska hrana vse bolj prisotna na jedilniku

14.09.2018
Podjetje Foodable Labs je objavilo rezultate raziskovanja, da je imelo veganske jedi letos na menijih letos za 50 odstotkov vel kuharskih mojstrov po restavracijah in gostinskih objektih v ZDA.
 
Ponudba in število veganskih jedi pa sta se zaradi vpliva družbenih omrežij in blogerjev povečala za več kot 3o odstotkov glede na leto prej. Število fotografij veganskih jedi na družbenih omrežjih in blogih je v zadnjem letu naraslo katr za slabih 80 odstotkov.  300-odstotno se je povečala rast števila ljudi, ki se identificirajo kot vegani, restavracije pa so imele, ko so na menije dodale vegansko hrano, v povprečju 13-odstotno rast prometa.
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top