IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Nedelja, 19.05.2019 || 2. FMCG SUMMIT revije InStore  |  Na sejmu PLMA v Amsterdamu 21. in 22. maja sedem slovenskih podjetij (FOTOREPORTAŽA)  |  Polleo Sport odprl trgovino v Kopru (VIDEO)  |  26. tradicionalna (Sparova) čistilna akcija Blejskega jezera  |  Po zagrebški konferenci distribucije in logistike revije InStore  |  Lidl začel z dostavo živil na dom  |  Na Ptuju 30. razstava Dobrote slovenskih kmetij  |  Ljubljanski vrečkomat na tržnici do septembra  |  Coop prevzel vseh 163 trgovin verige Netto  |  Voda Voda (spet) na F4 košarkarske evrolige  |  Coca-Cola predstavila novo verzijo pijače Fanta  |  Walmart v prvem četrtletju e-prodajo okrepil za tretjino  |  Skupina Petrol v prvem četrtletju okrepila dobiček  |  Severnoprimorska živilsko-predelovalna industrija na poti krožnega gospodarstva  |  Vabilo 28.maja na (brezplačni) “Dahua Starlight Show” (VIDEO)  |  Jutri ljubljanski Vegafest št.7  |  Prijave za natečaj Barcaffè Barista Cup do 25.maja  |  Skupina Kofola v regiji Adriatic dosegla dvomestno rast prodaje  |  Puklavec Family Wines vstopa na trg rdečih vin z naložbo v S. Makedoniji  |  Alibaba s poslovnimi rezultati presegla pričakovanja  |   ||
   

Slovenija: V BTC Cityju odslej izdelki zvezde Daria Cecchinija

19.11.2018
Ljubljano je minuli teden obiskal svetovno znani gastronomski zvezdnik Dario Cecchini, ki nosi laskav naziv najboljši mesar na svetu.
 
 
Mesne specialitete Daria Cecchinija so svetovno znane, in sicer zaradi posebnega načina priprave mesa, ki temelji na trajnostnem pristopu, spoštovanju živali in narave. Odslej pa jih bo mogoče okušati tudi v Sloveniji, in sicer v restavraciji diVino v ljubljanskem BTC Cityju.
 
V diVinu bodo vsako sredo zvečer tudi poskusili pričarati toskansko vzdušje, saj bodo uprizorili "Cecchini show”, s katerim je zaslovel ta gastronomski čarovnik iz majhnega toskanskega kraja Panzano.
 
Kot je na novinarski konferenci v Ljubljani številnim predstavnikom slovenskih in italijanskih medijev povedal Cecchini, njegove 45-letne izkušnje temeljijo na 200-letni družinski tradiciji mesarstva. Ta je osnovana na spoštovanju živali, zato slednjim zagotavlja veliko prostora za pašo, dobro hrano oz. nadstandardno vzrejo s popolnoma drugačnimi pristopi, kot veljajo za množično proizvodnjo.
 
"Filozofija je preprosta, gre za umetnost mesarstva. Antica Macelleria Cecchini je majhno, družinsko podjetje, zato skrbno iščemo partnerje, ki morajo biti dobri in razumeti moje delo in filozofijo. Zato smo izbrali restavracijo diVino, s čigar ekipo delamo že eno leto, in sicer z namenom, da strankam ponudimo le najboljše”, je med drugim povedal Cecchini.
 
"Tu se počutim kot doma, Sloveniji pa prinašam sporočilo svoje družine, sporočilo prijateljskih odnosov do slovenskega naroda”, je dodal. Vodja restavracije diVino Julija Krenker je poudarila, da si sodelovanje z enim največjih gastronomskih mojstrov na svetu štejejo v veliko čast.


Nazaj
 


 
 
 
back to top