IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Ponedeljek, 10.12.2018 || NA KRATKO: Veliki svetovni trgovci...  |  Podjetnik leta Peter Pišek direktor podjetja Pišek & HSF Logistics   |  Edeka: "Lastne blagovne znamke pred A znamkami!“  |  Domače vpliva na izbiro pri spletnem nakupovanju  |  Pohorska kavarna kot prvi gostinski lokal znotraj (največje) Lidlove trgovine  |  Plodine se zanimajo za prevzem Konzuma  |  Predsednik upravnega odbora Coca-Cole postaja James Quincey  |  Zlatna džezva odslej tudi v trgovinah E.Leclerc  |  Euromonitor: "Domači izdelki pridobivajo na račun tujih"  |  Despar predstavil nove izdelke iz kategorije Free From  |  Diskonter Netto ponudili možnost plačila s PayPal-om  |  Sabina Gostinčar: "Mercator prek spleta ponuja že več kot 20.000 vrst izdelkov"  |  Odprt prenovljen Tommy v Solinu  |  Barcaffé na mednarodnem tekmovanju osvojil dve zlati medalji  |  Lidl v mariborskem Melju odprl trgovino št. 54  |  Lidl danes odpira trgovino št. 54 v Melju, št. 55 pa 13.decembra v Ilirski Bistrici  |  Med prispelimi ponudbami za Vinag tudi ena iz tujine  |  ZANIMIVOST: Danes Coca-Cola tovornjak z božičkom v BTC (VIDEO)  |  Rubinov Vinjak praznoval 60. rojstni dan  |  FDS ime spremenil v Badeco Adria  |   ||
   

Slovenija: Teden restavracij se začenja danes

16.03.2018
Danes se bo začel letošnji spomladanski Teden restavracij, v katerem bo vrata gostom odprla rekordna 101 restavracija, poroča STA.
 
Najboljši slovenski kuharski mojstri in mojstrice bodo izbrane menije z najmanj tremi hodi tokrat ponudili po enotni ceni 18 evrov. V ospredju bo pozdrav iz kuhinje.

Rezervacije so restavracije začele sprejemati 2. marca, prostora za mizami pa je še dovolj, pojasnjujejo v Šoli okusov Vivi. V nekaterih najbolj priljubljenih ljubljanskih restavracijah so že polno zasedeni večerni termini, a gurmane organizatorji vabijo, da ta teden izkoristijo tudi za raziskovanje nove in še nepoznane gostinske ponudbe.

Računajo, da bo v desetih dneh kulinaričnega tedna izbrane restavracije in gostilne obiskalo okrog 40.000 gostov.
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top