IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 06.12.2022 || Zaradi sankcij Zahoda v legalizacijo kriptovalut  |  Ameriške tovarne oktobra z rastjo naročil  |  V devetih mesecih zbrali 7,2 milijona ton odpadkov  |  Otroški kirurgiji UKC Maribor so v Sparu priskrbeli nove pižame   |  Polovica prebivalcev bo za praznične nakupe namenila manj kot 100 evrov  |  Mlinotest z mojstri peke širi dobrodelnost  |  Glovo je zagnal program Glovo Local za pomoč malim podjetjem v času gospodarske krize  |  Na tržnicah je prepovedano prodajati cigarete  |  Obeta se novo podaljšanje dovoljenja za prodajo glifosata   |  Raziskava:"E-commerce Report 2022"  |  Sejem 14. Informativa bo 20.in 21.januarja 2023  |  Inflacija prvič po več kot enem letu nižja  |  Rusija požela skoraj 6 milijonov ton ukrajinske pšenice  |  Eurospin:" Radi delamo, radi živimo" (VIDEO)  |  Zbornica industrije sejmov in srečanj z iskanjem rešitev  |  Citypark obiskal znameniti Coca-Cola tovornjak  |  Doppelleu Boxer AG izdeluje nadomestek za meso iz stranskih proizvodov piva  |  Pod Unescovo zaščito odslej tudi bageta  |  Dnevnik:"Diskontni trgovci dobivajo tekmo"  |  Spletne strani ali aplikacije javnih ustanov uporablja skoraj tri četrtine prebivalcev  |   ||
   

Svet: (SLADKA) ZANIMIVOST: Mannerjevi medenjaki, kot bi jih spekla babica

22.11.2018
Se tudi vam pocedijo sline? Med in vonj po cimetu nas z mislimi popeljeta v praznične zimske mesece?
 
Ta omamni vonj in mehka sredica pa sta kot nalašč za sladkanje ob dobri kavi ali čaju.
 
Primeri so tudi darilo za naše najdražje. Izberite tiste, ki prinašajo prave čare in vas nikoli ne bodo razočarali.
 
Priprava slastnih medenjakov Manner namreč temelji na bogati slaščičarski tradiciji in ljubezni do peciva.
 
Pristen okus medenjakov izhaja iz izbranih sestavin ter skrbne priprave in načina hrambe medenega testa.
 
Pred peko medenjakov se testo približno dva ali tri tedne hrani v ustreznem prostoru s primerno temperaturo in stopnjo vlage, dokler ne razvije značilne krhke strukture.
 
Ko medeno testo dozori, trajno ohrani svežino in najslajše, najraznovrstnejše arome. Medenjaki Manner – medeni užitek, ki traja!


Nazaj
 
 
 
 
back to top