IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sobota, 23.03.2019 || INTERVJU: Jakob: "Največ nam pomeni priznanje potrošnika"  |  Dobitnica nagrade za oglaševalsko osebnost je Mojca Randl  |  Mlekarna Celeia lani odkupila skoraj 100 milijonov litrov mleka  |  Ljubljanske mlekarne z razpisom štipendije   |  ZANIMIVOST: 12 milijonov lončkov barcaffé & GO na leto  |  Pred brexitom trgovci polnijo zaloge in svarijo...  |  TZS:"Razbremenitev na področju gospodarstva je nujna"  |  Ustavljena Walmartova prodaja Asde verigi Sainsbury’s   |  Danes že 150. Odprta kuhna v Ljubljani  |  Čokolada in vino? Zakaj pa ne!  |  Mercator zmanjšal naročila pri družbah pod Agrokorjem  |  Veropoulos v Beogradu odprl prenovljeno trgovino Super Vero  |  Predsednik svetovalnega odbora v skupini Oetker bo Rudolf Schweizer  |  V trgovine (in na črpalke) brez gotovine?  |  Čebelarjem 323.800 evrov nepovratnih sredstev  |  Največja država na svetu z velikimi koraki v kmetijstvu  |  Resolucija o prihodnjem razvoju kmetijstva v javni obravnavi  |  Končan drugi Hotel Summit Srbija revije InHotel  |  Svetovni dan voda v znamenju vode za vse   |  Aldi z novim mestnim formatom - 'ALDI Local'  |   ||
   

Slovenija: Prihajajo velika svetovna kuharska imena

15.03.2019
Jutri (16.–19. marec), se bo začel letošnji European Food Summit, ki bo v Sloveniji gostil največja svetovna kuharska imena in ugledne predstavnike s področja kulinarike, umetnosti ter medijskega sveta.
 
Ljubljana bo od jutri do torka gostila Evropski simpozij hrane oziroma European Food Summit, v sklopu katerega se bodo predstavili nekateri največji svetovni kuharski mojstri. Slovenija bo s tem po navedbah organizatorjev za štiri dni postala središče gastronomskega sveta.

 Prvi dan dogodka se bosta zvrstila predpremiera nove sezone Odprte kuhne ter inovativni kulinarični sprehod po Ljubljani. Simpozij bo v pravem pomenu besede potekal v ponedeljek z govorci s področja kulinarike, umetnosti in medijskega sveta. Osrednja tema bo trajnostno delovanje.

Dogodek organizira Jezeršek gostinstvo v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo in Turizmom Ljubljana, kurator pa je Andrea Petrini, eno najpomembnejših imen visoke kulinarike. Tuje kuharske mojstre je pomagala privabiti tudi ena največjih kuharskih mojstric na svetu Ana Roš.
 
Zvrstili se bodo številni zanimivi dogodki, med njimi zagotovo najpomembnejši strokovni simpozij pod vodstvom Ane Roš in Andree Petrinija z navdihujočimi zgodbami največjih svetovnih kuharskih imen, kulinarični sprehod po kulturnih hramih in znamenitostih z najboljšimi ljubljanskimi chefi – Gourmet Ljubljana Crawl, predpremiera nove sezone Odprte kuhne v Križankah, nepozabna doživljajska večerja, smučarska tekma Audi Gourmet pokal in še veliko več. 

Nazaj
 


 
 
 
back to top