IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 16.01.2019 || Delo o ideji o odkupu Mercatorja   |  ZANIMIVOST: Trump nogometaše Clemsona pogostil s hitro prehrano  |  Močno zastopstvo pivovarjev na "Zelenem tednu" v Berlinu  |  Pri Sparu usmerjeni k varstvu okolja  |  Prepoved dodanega sladkorja v sokovih  |  Amazon uničuje na milijone ton neprodanega blaga  |  Lindt prodajo povečal za dobrih 5 odstotkov  |  Direktorica družbe METSPA odslej Anita Belak Bradač  |  Proizvajalci prek Spara izvozili za 68 mio. evrov blaga  |  Na Gorenjskem zagnali projekt Od pridelka do izdelka  |  Kmetje še ta mesec do prvih neposrednih plačil za 2018  |  Regulirana bencin in dizel spet nekoliko dražja  |  Nestlé zapira tovarno v Temišvarju  |  Kosovo omililo pogoje za odpravo carin na srbsko blago  |  Despar zagnal projekt za boj proti debelosti  |  Rok za odkup deleža v Intereuropi podaljšan na začetek februarja  |  Izdelki Whole Foods kmalu tudi na celinskem delu Evrope  |  Konzum (še zmeraj) najuspešnejše podjetje Agrokorja  |  V Tušu še naprej podpirajo mlade smučarske upe  |  Nova trgovina Mercator Levstikov trg v Ljubljani širi koncept trgovin Minute  |   ||
   

Makedonija: Natur Premium Perutnine Ptuj vstopa na makedonski trg

20.04.2018
Perutnina Ptuj, ki je doma leta 2015 predstavila novo izdelčno linijo svoje blagovne znamke Natur premium, je to blagovno znamko minuli teden predstavila še v Makedoniji. 

 
 
V izhodišču gre za novo generacijo okolju in živalim prijazne vzreje piščancev in s tem povezano nadgradnjo kakovosti perutninskega mesa in živil. V podjetju so realizirali filozofijo, da kar največ naravnih lastnosti v naravnem okolju vzrejenih piščancev pripeljejo do končnega izbora potrošnikov in njihovih kulinaričnih kreacij.
 
Seveda s pomočjo najnovejše tehnologije za obdelavo perutninskega mesa. To so na včerajšnji predstavitvi nove izdelčne linije, ki se bo v naslednjem mesecu pojavila na makedonskih policah, novinarjem povedali v neposrednem stiku v skopski restavraciji Vodenica. 
 
Na konferenci so o tem govorili: Nada Krajnc, svetovalka v odboru direktorjev Perutnine Ptuj, Stefan Šišovski, direktor Perutnine Ptuj Skopje in profesor Dragoslav Kocevski s Fakultete za poljedelstvo in hrano.  
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top