IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 24.10.2018 || Jutri 4. FMCG Summit revije InStore v Zagrebu   |  Lidl jutri odpira trgovino št.53 v Hočah   |  Do četrtka poteka v Ljubljani svetovni seminar o črtnih kodah na izdelkih   |  Opolnoči podražitev dizla in pocenitev bencina   |  Paloma z naložbo novega stroja in vložkom za cca.50 milijonov evrov  |  Ankaran kot prvi brez plastičnih vrečk  |  Barcaffe na 9. TriestEspresso Expu v Trstu   |  EK objavila osnutek uredbe za omejititev trans maščob v živilih  |  Monsantu krepko znižali odškodnino za bolnika z rakom  |  Razpoloženje potrošnikov oktobra boljše  |  Mark Croonen zapušča Ahold Delhaize   |  Nemec, ki je v trgovinah zastrupljal otroško hrano, obsojen na 12 let in pol zapora  |  Novi logistični center verige X5 v Petrozavodsku  |  In Your Pocket razglasil najboljše lokale s hrano v Ljubljani  |  Dogovor o zmanjšanem pakiranju sladkorja, soli, masti  |  Simončič je novi predsednik Sveta RS za kmetijstvo in podeželje  |  Praznik kave "TriestEspresso Expo" od 25. do 27.oktobra  |  Kompetentni kadri za večjo konkurenčnost živilstva  |  Spremembe v vodstvu Coca Cole  |  Študentje s top inovacijo pod imenom "MOUSSE-HAVE" danes na sejmu Sial v Parizu  |   ||
   

Makedonija: Natur Premium Perutnine Ptuj vstopa na makedonski trg

20.04.2018
Perutnina Ptuj, ki je doma leta 2015 predstavila novo izdelčno linijo svoje blagovne znamke Natur premium, je to blagovno znamko minuli teden predstavila še v Makedoniji. 

 
 
V izhodišču gre za novo generacijo okolju in živalim prijazne vzreje piščancev in s tem povezano nadgradnjo kakovosti perutninskega mesa in živil. V podjetju so realizirali filozofijo, da kar največ naravnih lastnosti v naravnem okolju vzrejenih piščancev pripeljejo do končnega izbora potrošnikov in njihovih kulinaričnih kreacij.
 
Seveda s pomočjo najnovejše tehnologije za obdelavo perutninskega mesa. To so na včerajšnji predstavitvi nove izdelčne linije, ki se bo v naslednjem mesecu pojavila na makedonskih policah, novinarjem povedali v neposrednem stiku v skopski restavraciji Vodenica. 
 
Na konferenci so o tem govorili: Nada Krajnc, svetovalka v odboru direktorjev Perutnine Ptuj, Stefan Šišovski, direktor Perutnine Ptuj Skopje in profesor Dragoslav Kocevski s Fakultete za poljedelstvo in hrano.  
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top