IN Store - Novice
IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 16.08.2018 || Auchan s potrdili o lokalni izdelavi   |  McBride prodal svojo (evropsko) divizijo  |  Spar se odreka reji jajc iz baterijske reje  |  Višje carine na ameriški riž, žgane pijače in kozmetiko  |  V soboto bo slovesno odprt prenovljeni Interspar Vič   |  Ministrstvo poudarja pomen uporabe certificiranih semen  |  Bayer začel z integracijo Monsanta  |  Gorenje z razširjeno upravo in predlogom za umik z borze  |  Kras in Vikakoper skupaj na 48. Prazniku terana in pršuta v Dutovljah  |  Mariborski Europark praznuje polnoletnost  |  Peta beograjska FMCG konferenca revije InStore bo 22.novembra  |  Veliki Britaniji grozi pomanjkanje hrane  |  Prenovljeni Ramstore v skopski četrti Novo Lisiče  |  Coca-Cola investira v športne napitke Kobeja Bryanta  |  "Tri srca" iz Radenske s posebej prilagojenim vozičkom in avtosedeži  |  Lidl se širi   |  Nova medijska agencija Marsa, ki ne oglašuje več na You Tube, je GroupM  |  Največ sladoleda lani proizvedla Nemčija  |  Dizel in 95-oktanski bencin sta se opolnoči podražila  |  Skupina Kofola v prvi polovici leta uspešno  |   ||
   

Makedonija: Natur Premium Perutnine Ptuj vstopa na makedonski trg

20.04.2018
Perutnina Ptuj, ki je doma leta 2015 predstavila novo izdelčno linijo svoje blagovne znamke Natur premium, je to blagovno znamko minuli teden predstavila še v Makedoniji. 

 
 
V izhodišču gre za novo generacijo okolju in živalim prijazne vzreje piščancev in s tem povezano nadgradnjo kakovosti perutninskega mesa in živil. V podjetju so realizirali filozofijo, da kar največ naravnih lastnosti v naravnem okolju vzrejenih piščancev pripeljejo do končnega izbora potrošnikov in njihovih kulinaričnih kreacij.
 
Seveda s pomočjo najnovejše tehnologije za obdelavo perutninskega mesa. To so na včerajšnji predstavitvi nove izdelčne linije, ki se bo v naslednjem mesecu pojavila na makedonskih policah, novinarjem povedali v neposrednem stiku v skopski restavraciji Vodenica. 
 
Na konferenci so o tem govorili: Nada Krajnc, svetovalka v odboru direktorjev Perutnine Ptuj, Stefan Šišovski, direktor Perutnine Ptuj Skopje in profesor Dragoslav Kocevski s Fakultete za poljedelstvo in hrano.  
 

Nazaj
 


 
 
 
back to top