IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sreda, 24.10.2018 || Jutri 4. FMCG Summit revije InStore v Zagrebu   |  Lidl jutri odpira trgovino št.53 v Hočah   |  Do četrtka poteka v Ljubljani svetovni seminar o črtnih kodah na izdelkih   |  Opolnoči podražitev dizla in pocenitev bencina   |  Paloma z naložbo novega stroja in vložkom za cca.50 milijonov evrov  |  Ankaran kot prvi brez plastičnih vrečk  |  Barcaffe na 9. TriestEspresso Expu v Trstu   |  EK objavila osnutek uredbe za omejititev trans maščob v živilih  |  Monsantu krepko znižali odškodnino za bolnika z rakom  |  Razpoloženje potrošnikov oktobra boljše  |  Mark Croonen zapušča Ahold Delhaize   |  Nemec, ki je v trgovinah zastrupljal otroško hrano, obsojen na 12 let in pol zapora  |  Novi logistični center verige X5 v Petrozavodsku  |  In Your Pocket razglasil najboljše lokale s hrano v Ljubljani  |  Dogovor o zmanjšanem pakiranju sladkorja, soli, masti  |  Simončič je novi predsednik Sveta RS za kmetijstvo in podeželje  |  Praznik kave "TriestEspresso Expo" od 25. do 27.oktobra  |  Kompetentni kadri za večjo konkurenčnost živilstva  |  Spremembe v vodstvu Coca Cole  |  Študentje s top inovacijo pod imenom "MOUSSE-HAVE" danes na sejmu Sial v Parizu  |   ||
   

BiH: Klet Vukoje odpira destilarno in oljarno

06.12.2017

Najmodernejšo destilarno in oljarno v BiH, ki bosta delali na bazi sodobnih nemških in italijanskih tehnologij bodo kmalu odprli v kraju Zasad polje v Trebinju. Večmilijonska investicija vinske kleti Vukoje bo imela za posledico kar nekaj novih vrst žganja, v oljarni pa bodo izdelovali oljčno olje ekstra deviške kategorije. 

 
 

Kakor je povedal Radovan Vukoje, direktor kleti Vukoje, bo destilarna odprta do konca leta, v njej pa da bodo predelovali več vrst trt in na trgu bo tako kar nekaj novih izdelkov žganja; chardoneja, merlota, vranca...

Pri izdelavi žganja bodo uporabljali tehnologijo nemškega podjetja Adolf Adrian in trgu na ta način ponudili 20 vrst destilatov.

"Izdelovali bomo tudi likerje iz hercegovskih trav, posebna žganja iz grozdja, brendije na bazi konjak tehnologije, a tudi t.i. " barik žganja", ki bodo nekaj časa v sodih," je povedal  Vukoje.


Nazaj
 


 
 
 
back to top