IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 02.07.2020 || Danes Slovensko - hrvaški spletni poslovni forum in B2B  |  Cromaris v juniju ustvaril rekordno prodajo  |  UPS objavil 18.trajnostno poročilo  |  Deset let od prodaje Droge Kolinska Atlantic Grupi   |  EU bo danes odprla mejo za 15 tretjih držav; na seznamu ni ZDA  |  L'Oreal bo besedo "whitening" zamenjal z "glow"  |  Netto gradi prvo trajnostno trgovino  |  Tesco (tokrat) pripravljen na cenovno "vojno" z diskonterji   |  Vrednost e-trgovine naj bi letos narasla čez 100 milijard evrov  |  Beyond Meat prodrl na Kitajsko, pleskavice v trgovinah Freshippo  |  Od danes predsedovanje tria: Nemčije, Portugalske in Slovenije, Svetu EU  |  Uvozili več kot 10.600 ton več sira, kot so ga proizvedle slovenske mlekarne  |  Kutinova jezna zaradi zapiranja trgovin manjših krajih  |  Mariborskega župana bo predstavljalo vino Renski rizling 2016  |  Poljska vlada razmišlja o prevzemu (kake) trgovine na drobno   |   Na tržaški tržnici zasegli 140 kilogramov kapesant  |  Nove (regijske) revije InStore tudi na spletu  |  Nizozemska prepoveduje e-cigarete z okusom manga in jagode  |  Odlagališča odpadkov so preveč polna  |  ČZS želi vsem državam članicam EU podariti slovenski čebelnjak  |   ||
   

Slovenija: Kdo bo avtor najboljšega okusa kulinaričnega novembra Ljubljane?

12.11.2019
Novembra poteka v glavnem mestu Slovenije zanimiv kulinarični festival "novemmmber gourmmmet Ljubljana". Osrednji dogodek bo finale 22. novembra, ko bodo med drugim izbrali kuharja, ki bo pripravil zmagovalni nov okus Ljubljane, s katerim bodo nadgradili nabor že obstoječih jedi Okusi Ljubljane.
 
Prijave ljubiteljev kulinarike organizatorji že zbirajo na spletni strani gourmet-lj.si. Kandidati lahko še jutri naložijo recept iz predpisanih sestavin in ga opremijo s fotografijo pripravljene jedi. Kandidati morajo letos izbrati vsaj tri izmed določenih sestavin, med katerimi so: trnovsko kislo zelje, radič, ljubljansko rumeno korenje,kranjska podolgovata repa, orehi, lokalni med in kranjska klobasa.
 
Do 20. novembra bo potekalo spletno glasovanje in glasovanje strokovne žirije. Prvega finalista bodo določili spletni glasovi, druga dva pa strokovna žirija. Finaliste bodo razglasili 21. novembra, za končno zmago pa bo kuharski boj potekal naslednji, zadnji dan.

Nazaj
 


 
 
 
back to top