IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Ponedeljek, 29.11.2021 || Pet glavnih trendov, ki naj bi jih poznali lastniki spletnih trgovin (promocijsko sporočilo)  |   InStore št.99 pri prejemnikih in na spletu  |  Mipor:"Potrošniki si z navideznimi pomočniki ne morejo veliko pomagati"  |  Epidemija oklestila lansko poslovanje Steklarne Rogaška  |  Območje sejemske dejavnosti na odprtih površinah bo moralo biti ograjeno   |   Po festivalu čokolade poznana Radovljica dočakala prvo čokoladnico  |   Intereuropa v devetih mesecih s strmo rastjo dobička  |  V prvih osmih mesecih leta trgovina z agroživilskimi proizvodi zabeležila rast  |  Ministrska konferenca WTO zaradi nove različice novega koronavirusa preložena  |  Cestni tovorni promet lani upadel  |  CEO Summit revije InStore v sredo v Beogradu z bogatim programom  |  Združenje nemških gospodarskih zbornic poziva k reformam Svetovne trgovinske organizacije  |  Kmetijsko ministrstvo išče koncesionarja za javno svetovalno službo v čebelarstvu  |  Črni petek po zahvalnem dnevu uradno sprožil praznično prodajno sezono  |   Podgoršek ob dnevu oljke poudaril vrhunskost slovenskih pridelovalcev  |  Potrdili novelo zakona o trošarinah  |  KGZS vztraja pri dodatnih sredstvih za kmetijstvo v prihodnjih petih letih  |  Aldi bo odprl 100 novih trgovin  |  DZ prepovedal plastične proizvode za enkratno uporabo   |   Kavzar iz Gorenja Hisense: "Slabo poznavanje Slovenije v ZAE"   |   ||
   

Slovenija: Evropski simpozij hrane med 6.in 8.novembrom v Ljubljani

03.11.2021
V Ljubljani se bo kmalu začel eden od večjih kulinaričnih dogodkov v Evropi, evropski simpozij hrane.Na simpoziju bo ena glavnih tem zagotovo odgovorno ravnanje s hrano. 

V Evropi zavržemo 88 milijonov ton hrane na leto, s čimer bi lahko dvakrat nahranili vse lačne po vsem svetu.
 
6. novembra se bo uživanje v vrhunski kulinariki začelo z Gourmet Ljubljana Crawl oziroma kulinaričnim raziskovanjem po galerijah, muzejih in drugih znamenitostih Ljubljane, kjer bodo obiskovalce čakale vrhunske avtorske jedi in vinska spremljava. 

7. novembra zvečer se bodo vrhunski ljubljanski kuharji združili v pare in v različnih restavracijah ustvarili edinstvene jedi iz lokalnih sestavin.

8. novembra se bo po zaključku predavanj na večerji uživalo v režiji Michelinovih kuharjev.

Nazaj
 


 
 
 
back to top