IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sobota, 23.03.2019 || INTERVJU: Jakob: "Največ nam pomeni priznanje potrošnika"  |  Dobitnica nagrade za oglaševalsko osebnost je Mojca Randl  |  Mlekarna Celeia lani odkupila skoraj 100 milijonov litrov mleka  |  Ljubljanske mlekarne z razpisom štipendije   |  ZANIMIVOST: 12 milijonov lončkov barcaffé & GO na leto  |  Pred brexitom trgovci polnijo zaloge in svarijo...  |  TZS:"Razbremenitev na področju gospodarstva je nujna"  |  Ustavljena Walmartova prodaja Asde verigi Sainsbury’s   |  Danes že 150. Odprta kuhna v Ljubljani  |  Čokolada in vino? Zakaj pa ne!  |  Mercator zmanjšal naročila pri družbah pod Agrokorjem  |  Veropoulos v Beogradu odprl prenovljeno trgovino Super Vero  |  Predsednik svetovalnega odbora v skupini Oetker bo Rudolf Schweizer  |  V trgovine (in na črpalke) brez gotovine?  |  Čebelarjem 323.800 evrov nepovratnih sredstev  |  Največja država na svetu z velikimi koraki v kmetijstvu  |  Resolucija o prihodnjem razvoju kmetijstva v javni obravnavi  |  Končan drugi Hotel Summit Srbija revije InHotel  |  Svetovni dan voda v znamenju vode za vse   |  Aldi z novim mestnim formatom - 'ALDI Local'  |   ||
   

Slovenija: ČZS promovira pitje kave in čaja z medom

15.03.2019
Ob odprtju 4. Festivala kave Slovenija, ki se je na celjskem sejmišču začel danes, je čebelarska zveza predstavila projekt Pijemo kavo in čaj z medom, ki ga bo promovirala tudi v času sejma ApiSlovenija konec tega tedna.
 
 
Čebelarska zveza spodbuja pivce kave in čaja, naj si ju namesto sladkorjem sladkajo z medom.
 
"Uživanje medu namesto sladkorja priporočajo tudi nekateri zdravniki. V belem sladkorju je namreč samo disaharid saharoza, v medu pa je poleg sladkorjev še več kot tisoč drugih snovi, skoraj vse, kar potrebuje človeško telo, zato ima med posebne lastnosti, ne le sladkosti," sporoča ČZS.
 
Po njihovem mnenju med ne sodi le v čaj, temveč tudi v kavo. Z medom kave ne bomo le sladili, temveč bo dobila tudi posebno aromo.

Nazaj
 


 
 
 
back to top