IN STORE in your country:
|
|
![]() |
SLOVENIJA | Sobota, 13.08.2022 | || | || |
Slovenija: Brina teden, Brina koktajl in Brina festival29.11.2018
Bogato dogajanje, povezano z džinom in brinom, se je v Ljubljani dogajalo od minulega torka 20.novembra do tega ponedeljka 26.novembra in sicer v 18 različnih lokalih v Ljubljani, ki so v svojo ponudbo umestili koktajl Brina.
![]() To so bili lokali As Aperitivo, Atelje, Centralna postaja, Čin Čin, EK Bistro, eVino, Fétiche Bar, Figovec, Lepa Žoga, Magda, Pivnica Lajbah, Pop's Place, Pritličje, Slovenska hiša, TaBar, Tozd, Vander in Vinoteka Movia.
"Odziv ljubljanskih gostincev na našo pobudo je res izjemen, še posebej pa smo veseli podpore Javnega zavoda Turizem Ljubljana.Vse skupaj nam daje vedeti, da smo s projektom in z našimi prizadevanji za promocijo slovenske kulinarike na pravi poti," je dejal Lior Kochavy, ki se pred začetkom tega dogajanja pošalil, da ko je bil pred šestimi leti enkrat lačen, je nastala Odprta kuhna, letos pa je bil žejen, in je nastala Brina.
Ljubljanskemu tednu džina, ki je potekal do 26. novembra, bo spomladi 2019 sledila še Brina, ljubljanski festival džina, ki bo na enem mestu združil vse domače destilarje džina, v Ljubljano pripeljal svetovne džin zvezdnike ter vse skupaj začinil z dobro glasbo in gurmanskimi domislicami slovenskih kuharskih mojstrov. Ekipa, ki stoji za Odprto kuhno, je pod enotno blagovno znamko združila tri novosti:
- Brina, ljubljanski teden džina se je končal v ponedeljek v kar 18 lokalih v Ljubljani,
- Brina, ljubljanski festival džina bo z bogatim dogajanjem prestolnico osvežil prihodnje leto spomladi,
- koktajl Brina, ki ga je navdihnila Ljubljana, zasnoval pa ga je vrhunski sommelier Gašper Čarman. Nazaj
|
|
|