IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Sobota, 13.08.2022 || Metro je v tretjem četrtletju zabeležil 27-odstotno rast prodaje  |   Spirit bo kot v. d. še naprej vodil Rok Capl  |  Prepoved izvoza sončničnih semen  |  Amazon prevzel ameriško podjetje iRobot  |  Salus v polletju povečal prihodke, dobiček nižji  |  Letošnja letina hmelja za 40 odstotkov nižja od lanske  |  Golob:"Po energetskem draginjskem dodatku po potrebi tudi prehranski!"  |   Cene osnovnih živil bo spremljalo podjetje April 8  |  Dva nova objekta Gomexa, v Zemunu in Laliću   |  Očitki Italije glede balzamičnega kisa so neutemeljeni  |  Za direktorja AVK štiri prijave  |  Cene in stroški v kmetijstvu še naprej rastejo  |  Potrošniško razpoloženje avgusta opazno navzgor  |  Tegut odprl novo samopostrežno trgovino v Heusenstammu  |  Na Hrvaškem vse več srbskih gostov kljub pozivom srbskih politikov, naj ne letujejo tam  |  Zaloge na debelo in njihova prodaja v ZDA junija navzgor za 1,8 odstotka  |  Italija zahteva uvedbo postopka proti Sloveniji zaradi pravilnika o balzamičnem kisu  |  Večina zaposlenih se je vrnila na delovna mesta  |  9. FMCG SUMMIT revije InStore 25. oktobra v hotelu Hyatt Regency Beograd  |  InStore:"Trgovinski zemljevid Srbije 2022" (tudi na spletu)  |   ||
   

Slovenija: Brina teden, Brina koktajl in Brina festival

29.11.2018
Bogato dogajanje, povezano z džinom in brinom, se je v Ljubljani dogajalo od minulega torka 20.novembra do tega ponedeljka 26.novembra in sicer v 18 različnih lokalih v Ljubljani, ki so v svojo ponudbo umestili koktajl Brina.
 
To so bili lokali  As Aperitivo, Atelje, Centralna postaja, Čin Čin, EK Bistro, eVino, Fétiche Bar, Figovec, Lepa Žoga, Magda, Pivnica Lajbah, Pop's Place, Pritličje, Slovenska hiša, TaBar, Tozd, Vander in Vinoteka Movia.
 
"Odziv ljubljanskih gostincev na našo pobudo je res izjemen, še posebej pa smo veseli podpore Javnega zavoda Turizem Ljubljana.Vse skupaj nam daje vedeti, da smo s projektom in z našimi prizadevanji za promocijo slovenske kulinarike na pravi poti," je dejal Lior Kochavy, ki se pred začetkom tega dogajanja  pošalil, da ko je bil pred šestimi leti enkrat lačen, je nastala Odprta kuhna, letos pa je bil žejen, in je nastala Brina.
 
Ljubljanskemu tednu džina, ki je potekal do 26. novembra, bo spomladi 2019 sledila še Brina, ljubljanski festival džina, ki bo na enem mestu združil vse domače destilarje džina, v Ljubljano pripeljal svetovne džin zvezdnike ter vse skupaj začinil z dobro glasbo in gurmanskimi domislicami slovenskih kuharskih mojstrov. Ekipa, ki stoji za Odprto kuhno, je pod enotno blagovno znamko združila tri novosti: 

- Brina, ljubljanski teden džina se je končal v ponedeljek v kar 18 lokalih v Ljubljani,

- Brina, ljubljanski festival džina bo z bogatim dogajanjem prestolnico osvežil prihodnje leto spomladi,

- koktajl Brina, ki ga je navdihnila Ljubljana, zasnoval pa ga je vrhunski sommelier Gašper Čarman.

Nazaj
 
 
 
 
back to top