IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Petek, 03.07.2020 || Vlada bo proizvajalcem krila strošek laboratorijskih analiz  |  Walmart parkirišča spreminja v kino na prostem  |  V Citypark na brezplačno sladico  |  Levica, LMŠ, SD in SAB za izredno sejo DZ na temo novele zakona o trgovini  |  Nove (regijske) revije InStore tudi na spletu  |  Vsak Evropejec letno proizvede 173 kg odpadne embalaže  |  V klavnicah zaklali v aprilu letos več konj in perutnine kot v aprilu lani  |  Conad vlaga 1,5 milijarde evrov za ohranitev 1. mesta (po tržnem deležu)  |  Na družinskih kmetijah vedno manj zakola prašičev   |  V Beogradu zaradi epidemije znova uvajajo stroge zaščitne ukrepe  |  Fructal na sejmu Agra prejel tri šampione kakovosti in 22 medalj  |  Uprava za varno hrano rejce opozarja na nevarnost afriške prašičje kuge  |  Equa z novo znamko trajnostnih izdelkov za nego telesa in doma - Equacare  |   KZ Trebnje - Krka bo kot "združena" zadruga veliko močnejša  |  V Mlinotestu pripravljeni na dogovor o ceni odkupa žita  |  Hiša dobrot Bele krajine odprla svoja vrata  |  Danes Slovensko - hrvaški spletni poslovni forum in B2B  |  Cromaris v juniju ustvaril rekordno prodajo  |  Žitna letina je letos pod povprečjem  |  Sainsbury's med karanteno podvojil spletno prodajo  |   ||
   

Slovenija: Borza lokalnih živil danes v Ljubljani

14.11.2019
Jutri bo v ABC pospeševalniku v ljubljanskem BTC Cityju potekala jesenska izvedba Borze lokalnih živil. 

Dogodek se bo začel ob 10. uri in je namenjen predvsem povezovanju lokalnih pridelovalcev z gostinci, hotelirji, šolami, vrtci in drugimi gospodarskimi subjekti v prizadevanjih za povečanje uporabe lokalno pridelanih surovin.
 
Organizator je Turizem Ljubljana. Borza je sestavni del projekta Zelene nabavne verige, ki ga je zasnoval oddelek za razvoj podeželja Mestne občine Ljubljana leta 2015 v sodelovanju s Turizmom Ljubljana,
 
Tovarno trajnostnega turizma GoodPlace in zadrugo Jarina na podlagi ugotovitve, da je lokalno pridelanih surovin in lokalnih, na tradiciji slonečih jedi, po katerih povprašujejo domačini in obiskovalci Ljubljane in osrednjeslovenske regije, premalo.

Nazaj
 


 
 
 
back to top