IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Petek, 19.07.2019 || Coca-Cola bo izdelke Costa še letos ponudil na desetih trgih  |  Petrolov sedež kmalu v futuristični obliki  |  Znanstveniki odkrili način omejitve bolezni krompirja  |  Sta trgovinska centra E. Leclerc naprodaj?  |  Na seji Sveta za promocijo o projektu:"Naša super hrana"   |  "Najboljši sosed" letos ponuja 100 dijaških štipendij  |  InStore št. 76 na poti k naslovnikom  |  Evropska komisija v podrobno preiskavo Amazona  |  Sainsbury's kot prvi odpira lokal brez alkohola  |  Podpisan sporazum o prosti trgovini s Turčijo  |  Mondelēz International pridobil večinski delež v družbi Perfect Snacks  |  ZANIMIVOST: Šest najbolj priljubljenih živil med kradljivci  |  Stavke v Amazonu (tudi) ob razprodajah  |  Mercator z akcijo "Ustavi se" pomaga Društvu Onkoman  |  Fortenova grupa prodaja odvečne nepremičnine  |   Amazonu se eBay posmehuje (VIDEO)  |  Jumbo prevzel verigo Agrimarkt  |  Carrefour se je za dostavo na dom povezal s španskim "startup"-om Glovo  |  Vinakoper po odprtju Hiše refoška podelil nagrade izžrebancem  |  Povečuje se število zaposlenih v predelovalni industriji  |   ||
   

Slovenija: Bliža se spomladanski Teden restavracij

18.03.2019
Konec marca bo po vsej Sloveniji spet potekal Teden restavracij, ki bo v tokratni spomladanski izvedbi v desetih dneh združil 105 slovenskih gostiln in restavracij.
 
Osem jih bo sodelovalo prvič. Organizatorji želijo s spomladansko in jesensko izvedbo privabiti skupno 100.000 gostov.

Restavracije bodo v sklopu Tedna restavracij od 29. marca do 7. aprila ponujale menije z najmanj tremi hodi, pri katerih bo poudarek na svežih lokalnih dobrotah. Cena menijev pri vseh ponudnikih bo 19 evrov.

Poudarek letošnjih Tednov restavracij je na vinu in hrani, zato vinska spremljava ob doplačilu postaja sestavni del menija sodelujočih ponudnikov.

Iz prejšnjih poudarkov Tedna restavracij je postalo nujno, da kuharski mojster tradiciji dodaja lastno ustvarjalnost ter da uporablja lokalne, sezonske in kakovostne sestavine.

Nazaj
 


 
 
 
back to top