IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 23.04.2019 || Vino izvažajo v 42 držav  |  Mlekarna Planika začela oskrbovati še sektor gostinstva  |  Pivopivci zapravili lani več   |  Tovarna olja Gea lani z dvigom dobička  |  Veliki uvozniki sadja, zelenjave, mesa...  |  Unilever brez težav prebrodil prodajo poslovanja z margarino  |  Bencin jutri dražji za 2,5 centa, dizel pa za 1,8 centa  |  Ferreru in Lavazzi grozili z zastrupitvijo njihovih izdelkov  |  Posebne vrste trgovin, kjer so cene za pol nižje  |  Kraft Heinz kot novega direktorja imenoval Miguela Patricia  |  Spar odprl trgovino št. 80. s solarno energijo  |  Matic Vizjak predstavil prvi slovenski Spritz  |  Casino podjetju Apollo Global prodal za pol milijarde evrov nepremičnin  |  MK Group tudi lani največji srbski izvoznik surovin  |  Fama lani prodajo povečala za skoraj 10 odstotkov  |  Beerwulf svoj spletni program piva lansiral v nove države (VIDEO)  |  Coca-Cola povečala prihodke, dobiček in vrednost delnice  |  Franc Jager najavlja izgradnjo hotela na Pagu   |  Hofer do konca leta brez plastičnega pribora in kozarcev za enkratno uporabo  |  Znane so najboljše spletne trgovine   |   ||
   

Slovenija: Bliža se spomladanski Teden restavracij

18.03.2019
Konec marca bo po vsej Sloveniji spet potekal Teden restavracij, ki bo v tokratni spomladanski izvedbi v desetih dneh združil 105 slovenskih gostiln in restavracij.
 
Osem jih bo sodelovalo prvič. Organizatorji želijo s spomladansko in jesensko izvedbo privabiti skupno 100.000 gostov.

Restavracije bodo v sklopu Tedna restavracij od 29. marca do 7. aprila ponujale menije z najmanj tremi hodi, pri katerih bo poudarek na svežih lokalnih dobrotah. Cena menijev pri vseh ponudnikih bo 19 evrov.

Poudarek letošnjih Tednov restavracij je na vinu in hrani, zato vinska spremljava ob doplačilu postaja sestavni del menija sodelujočih ponudnikov.

Iz prejšnjih poudarkov Tedna restavracij je postalo nujno, da kuharski mojster tradiciji dodaja lastno ustvarjalnost ter da uporablja lokalne, sezonske in kakovostne sestavine.

Nazaj
 


 
 
 
back to top