IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 22.05.2018 || Nama z višjim dobičkom  |  9.junija na Pogačarjevem trgu drugi Festival kraškega pršuta   |  Predstavitev govornikov na FMCG Summitu Ljubljana  |  Program FMCG Summit Ljubljana, 7. junij 2018  |  Velik šampionski pokal podjetju Best Seed Producer  |  Okrevanje trga piva za 5,2 odstotka  |  Mastercard predstavil pobudo Accelerate  |  Pred vrati VII. Hrvaško homebrew prvenstvo  |  V Beogradu poteka 5."Marketing Summit" revije InStore in Akademije Financ  |  Nestlé "hujša" - v izdelkih manj sladkorja, soli  |  Carrefour bi utegnil zapreti 227 trgovin Dia  |  Nov Lidl v Veliki Gorici  |  Po "spornem" zaužitju radenske interne analize vzorcev niso pokazale odstopanj  |  ZANIMIVOST: Jajca so zdrava  |   V Ljubljani o dvojni kakovosti izdelkov in pravicah potrošnikov  |  Tuš druga največja veriga drogerij v državi  |  Vinska klet Zlati grič vabi na dan odprtih vrat  |  Spar zaposlenim plače v povprečju povečal za skoraj 10 %  |  Carnexu pokal za najboljšega proizvajalca  |  Coca-Cola še zmeraj prva, a zasledovalci vse bližje  |   ||
   

Slovenija: Agrobiznis: "Naj" inovativno živilo so medenjaki Perger 1757

19.06.2017
Najbolj inovativno živilo, ki ga je izbral portal Agrobiznis, je medeno testo za hitro pripravo medenjakov, ki ga delajo v družinskem podjetju Perger 1757 iz Slovenj Gradca. 
 
"S sestro in bratom smo deveta generacija, ki se v naši družini ukvarja z medenjaki. Priložnost smo videli v razvoju izdelkov, ki bodo nosili avtohtono slovensko zgodbo, a ne bodo ostali v preteklosti. Takšno je inovativno medeno testo, iz katerega v petih minutah spečete ekološke medenjake. Ker so naravni in zdravi, bi radi kupce prepričali, da bi jih jedli vse leto," pravi Lucian Perger, direktor podjetja Perger 1757.
 
Družinsko podjetje iz Slovenj Gradca je letos dalo na trg medeno testo za hitro pripravo ekoloških medenjakov v domači kuhinji. Edini na svetu delajo medenjake tudi s pravim matičnim mlečkom, cvetnim prahom in propolisom. 
 
Koroška družba je letos prvič nastopila tudi na 22. Gulfoodu, enem največjih sejmov za hrano in pijačo, ki se je končal 2. marca v Dubaju v Združenih arabskih emiratih (ZAE).
 
Za podjetnost, ki jo izkazujejo z dimljenim oljčnim oljem, je Agrobiznis nagradil ekološko kmetijo Jenko iz Bertokov nad Koprom, v spletnem glasovanju pa so zmagale unikatne čilijeve omake Pekočko in postale najboljše domače živilo po izboru porabnikov.

Nazaj
 


 
 
 
back to top