IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 25.09.2018 || Prenovljeni Center Vič potrošniško izkušnjo dviguje na novo raven  |  Malce nižje cene goriv   |  Rekordnih 170 vrst piva na jesenskem Pivo & Burger Festu  |  Plasta lastništvo v Tovarni olja Gea povečala na 92 odstotkov  |  Akcija:"Imam svojo vrečko!"  |  Še 1 dan za zgodnje prijave na 4. FMCG Summit revije InStore, ki bo v Zagrebu 25.oktobra   |  Tesco odprl prvi trgovini Jack's  |  Izdelki za daljši občutek sitosti debitirali v trgovinah Morrisons  |  Jelena Jazić nova direktorica agencije McCann Beograd  |  Delhaize začel z novim formatom trgovine s ponudbo sveže hrane   |  6.5% povečanje prodaje organske hrane in pijače  |  Lidl postavil zbiralne košare za živali v stiski  |  Lepši časi za proizvajalce rezancev  |  Gorenje predstavilo nove pralne in sušilne stroje WaveActive  |  Direktor Beiersdorfa bo v kratkem postal Belgijec De Loecker  |  Eurospin po Italiji in Sloveniji kmalu tudi na Hrvaškem   |  Brantuša:"Spar prihaja v Srbijo!"  |  Vitaminka na sejmu Worldfood Moscow 2018  |  Uspešen 3. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku  |  Zavrnili prehransko in okoljsko pobudo  |   ||
   

ZDA: Molson Coors kupil Aspall Cider

10.01.2018

Severnoameriški pivovarski gigant Molson Coors je prevzel podjetje, ki izdeluje cider, Aspall.

 

Prevzem bi moral okrepiti moč podjetja v kategoriji ciderja na svetovnih trgih Iz Molson Coorsa so sporočili, da bodo ob tem nakupu izkoristili svoje znanje v marketingu, distribuciji in logistiki, da bi povečali rast blagovnih znamk Aspall v Veliki Britaniji, a tudi na ostalih svetovnih trgih.

Aspall je podjetje, ki deluje že vse od leta 1728. Clement Chevallier ga vodi in pripada že osmi generaciji družine Chevallier. V Suffolku je sedež in tam so posadili prve sadovnjake.
  
Njihovi proizvodi vključujejo Premium Cru Cyder, Aspall Cyder, Clement’s Four, Cyderkyn in Imperial Vintage. Proizvajajo tudi poseben kis, Aspall Organic Cyder vinegar, napravljen s posebnim procesom fermentacije. V Molson Coorsu izpostavljajo, da gre za edinstven proces proizvodnje na svetu. 

"Člani družine Chevallier bodo še vedno ostali pri delu vodenja in poslovanja in pripravi strategije Aspalla," so sporočili iz Molson Coorsa.
 
"Zelo smo zadovoljni, ker smo Aspall dodali k naši ponudbi. Družina Chevallier proizvaja cider skoraj 300 let in njihove blagovne znamke nas bogatijo," je dejal Phil Whitehead, direktor Molson Coorsa za Veliko Britanijo in Irsko. 
 
Vir: www.esmmagazine.com

Nazaj
 


 
 
 
back to top