IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Četrtek, 13.12.2018 || Colruyt ne uvaja nočnih izmen - sindikat je bil proti  |  Lidl v Ilirski Bistrici odprl novo trgovino, 55. po vrsti  |  Tesco bo za božič okrepil ponudbo vegetarijanske hrane  |  Klet Vinakoper predstavlja novo linijo penin Capris Marine  |  Izjemno zadnje četrtletje za Ocado  |  General Mills imenoval direktorja za Azijo in Latinsko Ameriko  |  Coca-Cola postavlja proizvodni obrat v Gentu  |  V Radovljici spomladi nov trgovski center  |  Agrokor novembra ustvaril 2,7 milijarde evrov prihodkov  |  BAT nadaljuje z naložbami   |  Kitajska odkupila pol milijona ton ameriške soje  |  V Kopru in Novi Gorici kmalu novi poslovalnici Lidla  |  Po potrošnji in BDP (na prebivalca) pod povprečjem EU  |  Protimonopolni urad prestavil prvo sodbo o zadevi Sainsbury's-Asda  |  Potencialnim kupcem Vinaga poziv k zvišanju ponudb  |  Ministrica Pivec se je sestala z vodstvom TZS  |  V Murski Soboti odprli distribucijski center Zelena točka  |  Colruyt povečal dobiček, prodajo in tržni delež  |  Ferrero v milijardni odkup poslovanja Campbell's-a?  |  Jamnica z EBITDA (dobičkom iz poslovanja pred amortizacijo) nad pričakovanji  |   ||
   

ZDA: Molson Coors kupil Aspall Cider

10.01.2018

Severnoameriški pivovarski gigant Molson Coors je prevzel podjetje, ki izdeluje cider, Aspall.

 

Prevzem bi moral okrepiti moč podjetja v kategoriji ciderja na svetovnih trgih Iz Molson Coorsa so sporočili, da bodo ob tem nakupu izkoristili svoje znanje v marketingu, distribuciji in logistiki, da bi povečali rast blagovnih znamk Aspall v Veliki Britaniji, a tudi na ostalih svetovnih trgih.

Aspall je podjetje, ki deluje že vse od leta 1728. Clement Chevallier ga vodi in pripada že osmi generaciji družine Chevallier. V Suffolku je sedež in tam so posadili prve sadovnjake.
  
Njihovi proizvodi vključujejo Premium Cru Cyder, Aspall Cyder, Clement’s Four, Cyderkyn in Imperial Vintage. Proizvajajo tudi poseben kis, Aspall Organic Cyder vinegar, napravljen s posebnim procesom fermentacije. V Molson Coorsu izpostavljajo, da gre za edinstven proces proizvodnje na svetu. 

"Člani družine Chevallier bodo še vedno ostali pri delu vodenja in poslovanja in pripravi strategije Aspalla," so sporočili iz Molson Coorsa.
 
"Zelo smo zadovoljni, ker smo Aspall dodali k naši ponudbi. Družina Chevallier proizvaja cider skoraj 300 let in njihove blagovne znamke nas bogatijo," je dejal Phil Whitehead, direktor Molson Coorsa za Veliko Britanijo in Irsko. 
 
Vir: www.esmmagazine.com

Nazaj
 


 
 
 
back to top