IN STORE in your country:
Slovenija   Hrvatska   Srbija   BiH   Makedonija  
Povratak na pocetnu stranu  
  SLOVENIJA Torek, 16.01.2018 || Izvoz iz evroskupine - prva ZDA, druga Kitajska  |  Mlekarna Krepko odprla mini mlekarno za otroke  |  Lenta lani odprla 89 novih trgovin  |  Tudi francoska štruca na seznam Unesca?  |  Prepoved provizij za plačila s karticami "v zamudi"  |  Med ponudniki za gradnjo v Emoniki oz. Kolizeju (spet) tudi Spar?  |  Vinska kraljica za leto 2018 je Katarina Pungračič iz Zavrča  |  Lactalis odpoklical 12 milijonov škatel mleka v prahu  |   Kolid S Team ekskluzivni distributer Belja  |  V Agrokorju demantirali prodajo Konzumovih trgovin v BiH  |   DIA v Madridu preizkuša koncept trgovin v sklopu bencinskih črpalk  |  Dietna Coca Cola s štirimi novimi okusi in oblikami pločevink  |  Rožič: "Ob nedeljah bodo plače vsaj 9 evrov bruto na uro oz. lahko višje!"  |  ZANIMIVOST: Prepovedali kuhanje živih jastogov  |  Cene proizvajalcev decembra navzdol   |  Skupina Gorenje lani z višjimi prihodki, nižjim čistim dobičkom  |  Ilirija odprla ekološko točilnico šamponov  |  Na TZS danes nov dogovor sindikatov z delodajalci o (ne)delu ob nedeljah  |   Turki in Bolgari se zanimajo za podjetje FOPA  |  Beckham predstavil znamko za nego las, brade in kože  |   ||
   

ZDA: Molson Coors kupil Aspall Cider

10.01.2018

Severnoameriški pivovarski gigant Molson Coors je prevzel podjetje, ki izdeluje cider, Aspall.

 

Prevzem bi moral okrepiti moč podjetja v kategoriji ciderja na svetovnih trgih Iz Molson Coorsa so sporočili, da bodo ob tem nakupu izkoristili svoje znanje v marketingu, distribuciji in logistiki, da bi povečali rast blagovnih znamk Aspall v Veliki Britaniji, a tudi na ostalih svetovnih trgih.

Aspall je podjetje, ki deluje že vse od leta 1728. Clement Chevallier ga vodi in pripada že osmi generaciji družine Chevallier. V Suffolku je sedež in tam so posadili prve sadovnjake.
  
Njihovi proizvodi vključujejo Premium Cru Cyder, Aspall Cyder, Clement’s Four, Cyderkyn in Imperial Vintage. Proizvajajo tudi poseben kis, Aspall Organic Cyder vinegar, napravljen s posebnim procesom fermentacije. V Molson Coorsu izpostavljajo, da gre za edinstven proces proizvodnje na svetu. 

"Člani družine Chevallier bodo še vedno ostali pri delu vodenja in poslovanja in pripravi strategije Aspalla," so sporočili iz Molson Coorsa.
 
"Zelo smo zadovoljni, ker smo Aspall dodali k naši ponudbi. Družina Chevallier proizvaja cider skoraj 300 let in njihove blagovne znamke nas bogatijo," je dejal Phil Whitehead, direktor Molson Coorsa za Veliko Britanijo in Irsko. 
 
Vir: www.esmmagazine.com

Nazaj
 


 
 
 
back to top